Beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek

A dinamikusan fejlődő cégekben a megnövekedett személy- és járműforgalmak ellenőrzése, nyilvántartása gyakran átláthatatlanná válik. Kizárólag humánerőforrás felhasználásával könnyen nyomon követhetetlenné válhat, hogy ki és hol tevékenykedhet.

Elektronikus beléptető rendszer alkalmazásával egyszerűbb a személyek és a járművek azonosítása, regisztrálása. A különféle blokkoló eszközökkel – sorompókkal, elektromos zárakkal, elektromos kapukkal, forgó keresztekkel – könnyedén szabályozható, hogy ki, mikor, melyik területre jogosult belépni, és mely berendezéseket üzemeltetheti.

 

A cégek hatékonyság növelésének és munkafolyamatok optimalizálása végett az automatikus munkaidő-nyilvántartó rendszereinket integráljuk a beléptetőkhöz, melynek segítségével kiküszöbölhetőek az indokolatlanul kifizetett túlórák, bliccelések, cigaretta és " ebédszünetek".

 

A BELÉPTETŐ RENDSZEREK TÍPUSAI:

Palettánkon megtalálhatóak a közelítő kártyás, a biometrikus, az ujjlenyomat azonosításos és a számkódos rendszerek. Bármelyik mellett döntsön is, tűz vagy vészhelyzet esetén természetesen minden kijárat azonnal, automatikusan, szabadon átjárhatóvá válik, ezzel fokozva a biztonságot.

Kényelmes használatuk mellett előnyük például, hogy a belépési jogosultságok könnyedén kiadhatók akár időkorlátozással is, emellett a kártyák illetve kódok elvesztése vagy eltulajdonítása esetén azonnal letilthatók, így nincs szükség drága zárcserék elvégzésére.

  • Kártyás beléptető: a jelenleg legnépszerűbb beléptető rendszerek. Mindenhol előszeretettel alkalmazzák, a legkülönbözőbb munkahelyeken a kis üzemektől a nagyvállalatokig az irodaházaktól a szórakoztató létesítményekig és szállodákig.
  • Számkódos beléptető: a legolcsóbb elektronikus beléptető eszközök. Az ajtót az engedélyezett szám nyitja.
  • Biometrikus rendszer: a retinaszkenner és az arcfelismerő a jövő technológiái, amelyek használatakor az alanyok személyes közreműködés nélkül is ellenőrizhetőek és azonosíthatóak.
  • Ujjlenyomat olvasó: A kártyás beléptetőnél kényelmesebb, valamint a munkaidő pontos nyilvántartására megbízhatóbb rendszer. Előfordulhat ugyanis, hogy a kártyát a belépésre jogosultak otthon felejtik, továbbá az is megeshet, hogy a munkaidő meghamisítása céljából elcserélik.


Őrjárat-ellenőrző rendszerek

Őrjárat ellenőrző rendszerrel ösztönözhető a portaszolgálat és ellenőrizhető az őrök ébersége.

Az őrjárat ellenőrző adatgyűjtő botja egy kisméretű, ütésálló és saját energiaellátással rendelkező, hordozható készülék. Az őr ezt az adatgyűjtőt viszi magával járőrútvonalán, és érinti hozzá a terület különböző pontjainál felhelyezett azonosító chipekhez. Az adatgyűjtőbot a helyszínekhez rendelt időpontokat, hónapokra visszamenőleg eltárolja a memóriájában.

Az adatok később számítógép segítségével könnyedén kiolvashatók, és segítségükkel értékelhető az őrök munkavégzése. A két azonosító pont beolvasása közötti minimális időintervallum megadásával arra késztethető az őr, hogy ne csak végigrohanjon a pontokon, hanem alaposan ellenőrizze területét.

Az őrjárat ellenőrző rendszerről részletes leírást itt olvashat »


Amennyiben beléptető, munkaidő-nyilvántartó vagy őrjárat-ellenőrző rendszerre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére.

Beléptető kártya Ujjlenyomatos beléptető Számkodós beléptető Sorompó Sorompó Sorompó Beléptető rendszer