Riasztó rendszerek

Tudomásul kell vennünk, hogy otthonuk védelméről sem a rendőrség, sem más nem fog gondoskodni. Ebben elsősorban mindenkinek saját magára kell számítania.

A vagyonvédelmi eszközök közül a magánszemélyek körében a házriasztó, más néven lakásriasztó rendszerek a legelterjedtebbek. Népszerűségük annak köszönhető, hogy a mai riasztórendszerekben már kiválóan párosul a magas megbízhatóság és a figyelemre méltóan egyszerű kezelhetőség, valamint árukat tekintve is bárki számára elérhetőek.

TELEFONOS RIASZTÁS

A cégünk palettáján szereplő riasztóközpontok közül még a legegyszerűbbek is alkalmasak arra, hogy a tulajdonos a riasztásról telefonos értesítést kapjon mobiljára, a meglévő telefonvonalon keresztül, teljesen INGYEN, külön telefonhívó felszerelése nélkül.

Távolléte alatt is biztonságban tudhatja értékeit, mivel a telepített behatolásjelző rendszerek MABISZ minősítéssel és kommunikátorral rendelkeznek. Az értesítés küldése történhet telefonvonalon keresztül, illetve, amennyiben nem rendelkezik vonalas előfizetéssel, akkor vezeték nélküli rádiós vagy GSM egységen keresztül is.

Az értesítést természetesen Ön, vagy akár a 24 órás kivonuló távfelügyeleti járőrszolgálat is megkaphatja. Figyelembe véve az igényeket, a távfelügyeleti cég kiválasztásában is maximális segítséget nyújtunk.
 

A RIASZTÓ BERENDEZÉSEK MŰKÖDÉSE:

  • Szakember segítsége: fontos, hogy a személyi és tárgyi vagyonának biztonsága érdekében a lakásriasztó rendszerét minden esetben szakemberrel állíttassa össze.
  • Részleges élesítés: otthon tartózkodása esetén a riasztót részlegesen is lehet élesíteni, így akár a hálóból bekapcsolhatja a garázst vagy a nappalit védő érzékelőket.
  • Érzékelők: a riasztóberendezések nélkülözhetetlen elemei – nyitás érzékelő, mozgás érzékelő, üvegtörés érzékelő, tűzjelző és infrasorompók.
  • „Szünetmentes” működés: riasztórendszereink a hálózati áram kimaradása esetén is zavartalanul működnek.
  • Karbantartás: a felszerelt rendszerekre karbantartási szerződés megkötését javasoljuk, amely alkalmas a még legjobb rendszerekben is időnként előforduló hibák megelőzésére.


Amennyiben lakásriasztóra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk INGYEN biztosít Önnek helyszíni felmérést
, majd a biztonsági kockázatelemzést követően elkészítjük a területre vonatkozó terveket, valamint a védelmi koncepciót. Munkatársunk megadja Önnek a felszerelésre javasolt, az Ön igényeinek megfelelő eszközök típusát és árát.

Riasztó Remek ajándék szülőknek Riasztórendszer Kezelőegyseg