Épülethangosítás

 

Az áruházi vásárlók, a szállodai vendégek, a fitness és wellness létesítményekben sportolók kikapcsolódásához és szórakoztatásához egyre kívánatosabb, hogy a háttérzenei hangosításon keresztül is megteremtsék számukra a kellemes hangulatot.

A hangosító rendszerek, illetve hangosbemondók a fentieken túl, számos további előnnyel rendelkeznek, amelyek közül az alábbiak a biztonság és kényelem szempontjából is kiemelten fontosak:

  • Vészhangosítás, riasztás: az élőszóban történő tájékoztatás tűz vagy más vészhelyzet esetén a területen lévő emberek életmentő evakuálását segíti.
  • Információtovábbítás: a dolgozók a 100 V-os hangrendszereken előre tárolt üzeneteken keresztül, különböző figyelemfelkeltő információkat, reklámokat közvetíthetnek a vásárlóik és egymás felé.
  • Az építmény különböző területein, szintjein és szobáiban, egyazon időben szelektíven más és más háttérzene, információ vagy evakuációs közlemény szólaltatható meg.

 

KONFERENCIA- ÉS TOLMÁCSRENDSZEREK

Az épülethangosító rendszerek telepítésén kívül tolmácsrendszereket is kínálunk, amelyek használatával az előadások mondandója minden résztvevőhöz egyformán, érthetően jut el, így a hallgatók az élvezetes és bosszankodásmentes prezentációkra és beszédekre fognak emlékezni.
 

Amennyiben épülethangosító vagy tolmácsrendszerre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére.

Konferenciahangosítás Konferenciahangosítás 100 V-os hangrendszer 100 V-os hanszoró 100 V-os állmennyezeti hangszoró Épülethangosítás