Megfigyelő rendszerek

Amennyiben Ön cégtulajdonos, bizonyára zavarja, ha alkalmazottai nem megfelelően végzik a munkájukat.

A videó megfigyelő rendszerek dokumentálnak és feltárnak olyan nem kívánt eseményeket is, mint például a belső lopások. Ennek köszönhetően reális képet és objektív segítséget kap a cége irányításához.

Az általunk telepített biztonsági kamerás megfigyelő rendszerrel valós kép tárul Ön elé az alkalmazottak munkájáról, még akkor is, ha éppen nem tartózkodik mellettük, hiszen az eseményeket bármikor, egyszerűen, távolról, az interneten keresztül is nyomon követheti.

A biztonsági kamerák működtetése a vállalatoknál, üzleteknél, irodákban mára már teljesen természetes. Mindennapjaik részét képezi, hogy a védett terület kamerás megfigyelés és képrögzítés alatt álljon, ezzel is növelve az üzleti szféra színvonalát, illetve egészséges konkurenciája a humán „őrző-védő” szolgálatnak, annak rendszeresen jelentkező havi költségei miatt.

Ha úgy érzi, hogy meglopják, de nincsen rá bizonyítéka, az egyik legbiztosabb és legolcsóbb megoldás a vagyonvédelmi kamerák üzembe helyezése lehet.
 

A DIGITÁLIS MEGFIGYELŐ RENDSZEREK ELŐNYEI:

  • Tökéletes minőségben rögzítenek akár több hónapnyi videót. A felvételeket dátum alapján visszakeresheti, sőt, az interneten keresztül élőben, kényelmesen követheti cége munkáját, illetve hétköznapi életét.
  • A rögzítőn meghatározhatja a mozgásdetektálási területet, ilyenkor a rendszer csak a képen bekövetkezett mozgás estén archivál, ezáltal a fölösleges, eseménymentes időintervallumokat kihagyja, így még több napnyi eseményt tud rögzíteni.
  • Az automatikus lemezkezelés révén, amikor megtelik a winchesteren lévő memória tárhely, a DVR, NVR automatikusan csak a legrégebbi felvételeket írja felül.
  • A különböző felhasználási jogosultságok alkalmazásával meghatározható például, hogy mely személyek törölhetik a felvételeket, vagy ki, melyik kamera képét figyelheti. Az internetes távoli hozzáférés is levédhető az illetéktelen betekintésektől magas szintű biztonsági jelszavakkal.

Bővebb információ a kamera rendszerek telepítéséről és gyakorlati tapasztalatairól »
 

MEGFIGYELŐ KAMERA TÍPUSOK:

Megrendelőink igényeihez minden esetben egyénre szabott ajánlattal igazodunk. A kamerák típusát elsősorban a megfigyelésre szánt helyszín, a kívánt képfelbontás, a látóterület nagysága, a fényviszonyok, valamint a kamerák használati módja fogja meghatározni.

Kínálatunkban megtalálhatóak a színes, rejtett, az IP Megapixel, valamint éjjellátó infra LED-es, beltéri és kültéri vízálló kivitelű kamerák.

  • Hagyományos kamerák: magánhasználatra, kisebb területek megfigyelésére javasoljuk beltéri és kültéri kivitelben.
  • Dome kamerák: szerkezetük félgömbszerű, az egyszerűbb, fix, nem mozgatható típusok már nagyon alacsony áron elérhetőek. A komplexebb, speed dome kamerák forgathatók, mozgatásuk távvezérelhető. Ezeket olyan Megrendelőinknek javasoljuk, akik rendelkeznek portaszolgálattal. A Dome kamerák léteznek ipari (ipari kamera), továbbá vandálbiztos kivitelben is.
  • Rejtett kamerák: mivel egy jól látható kamera a betörök elriasztását is szolgálja, így vagyonvédelmi célra nem javasoljuk. Rejtett kamerákat elsősorban üzletekbe, az alkalmazottak megfigyelésére telepítünk, illetve magánhasználatra kapucsengőbe vagy az ajtó kukucskálójába helyezünk még.
  • Éjjellátó, infra kamerák: éjszakai megfigyelésre is alkalmasak. Az egyszerűbb típusok ma már alig drágábbak a csak nappal használható modellektől, így magáncélú felhasználásra is javasoljuk.

„A bűntényt nem csupán felismerni, hanem legapróbb részleteket is bizonyítani és azonosítani is kell”

Sherlock Holmes

Amennyiben biztonsági kamerás megfigyelő rendszerre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére. Most a kamerák árából 20% kedvezményt adunk!

Biztonsági kamera Biztonsági kamerák Infra kamera Kültéri infrakamera Dome kamera Vagyonvédelmi kamera